Quote Originally Posted by bungabunga View Post
Punctul 49 raspunde (partial) la partea a doua a intrebarii mele, nu si la prima. Prima fiind: "trebuie PS+ pentru a juca online Fifa 14 pe consola?"

Spun partial pentru ca intrebarea era pusa (mentionasem clar) din punctul de vedere al unui incepator intr-ale consolelor (mai clar = n-am mai avut consola). Adica na, citisem punctul 49 (lucru zic eu evident si din mesajul meu precedent) dar ma interesau exact pasii de urmat.

Chestii gen:

A) trebuie proxy de US/UK cand activezi PS+ si bagi codul? ,
B ) e mai avantajos sa-ti faci PSN ID pe USA decat pe UK? (pret in $ vs pound) Gasesti mereu cod de PS+ 12 months subscription pentru US PSN ID (ca asta de aici http://www.offgamers.com/playstation...-5329-5330.ogm ) sau poti pur si simplu plati cu "PSN 50$ prepaid card"?

Si asa mai departe, de-aia mentionam descrierea (din real life experience a) pasilor care trebuiesc urmati, procesul in sine era clar dupa citirea pct 49.
Pentru a juca orice joc online pe PS4, trebuie sa ai un abonament la PS+. Noi, din Romania, putem cumpara carduri preplatite de la diverse site-uri, gen gamespointsnow.com, Jocuri Console si Gaming Cards la cele mai mici preturi. Inainte de a cumpara, trebuie sa iti faci un user/cont cu adresa de US/UK fictiva. Adrese fictive poti gasi pe google usor (poti pune chiar adresele unor mari companii) sau cauti pe google "random adress generator US, UK, etc"

Care cont este mai avantajos dintre US / UK ? Greu de zis:
- la prima vedere cel de US, pentru ca preturile in dolari sunt mai mici si cursul de schimb e mai mic, deci tind sa cred ca iesi mai ieftin per total si spun asta pentru ca eu am cont pe UK
- contul de UK, are posibil preturi mai mari in lire, deoarece de obicei preturile se traduc din 10 dolari in 10 lire si apoi pierdem si la cursul valutar. Ideea este ca la un abonament anual diferenta de pret nu e atat de mare (se poate face calcul). Beneficiul pentru contul UK este ca majoritatea jocurilor se cumpara din UK, la preturi reduse si daca cumperi DLC de pe online, acestea vor functiona doar la jocuri din tara de origine de unde s-a cumparat jocul initial. Gen cumperi joc din UK/EU/RO, ai cont pe US, vrei sa cumperi un DLC de pe online, acesta nu se potriveste si nu poate fi folosit...

In rest ca sa cumperi abonamente, fonduri, bani pentru conturi nu sunt necesare proxi, VPN, etc. Astea se cumpara online de la site-uri care nu sunt interesate cine ce cumpara si de unde. Ca sa te joci ulterior online nu ai nevoie de proxi, VPN, etc. Intri si te joci online. Momentan nu s-a introdus filtrare dupa IP