Single post: Pentru 6000 de lire puteti achizitiona Xbox One placat cu aur

  1. #1 SP
    Senior Member Marinake's Avatar

    Pentru 6000 de lire puteti achizitiona Xbox One placat cu aur

    Nu, nu este o gluma de sarbatori. Ba din contra. Poate fi cadoul perfect pentru o persoana a carei situatie financiara ii permite sa se duca cu Mercedesul personal la serviciu. Magazinul Harrods din Anglia vinde un Xbox One placat cu aur la pretul de 6000 de lire. Asta inseamna aproximativ 10.000 de dolari. Anuntul a fost postat pe reddit chiar de oamenii care lucreaza pentru respectivul magazin pentru a atesta autenticitatea minunatului obiect. Cum era totusi de asteptat, exista o singura bucata, iar distribuitorul nu are de gand sa scoata mai multe pe piata.

    Despre magazinul in sine, numai de bine. Este stiut pe plan local, dar nu numai, ca Harrods mai are ocazional promotii de genul acesteia. Chiar ei se descriu ca fiind cel mai luxos magazin in care puteti gasi orice, totul este posibil si toata lumea este binevenita. Oricum, consola cu pricina nu este listata nicaieri pe siteul oficial, insa poate fi achizitionata direct din magazin, unde este expusa in toata splendoarea intr-o cutie anti-furt.

    Nu este totusi prima oara cand avem ocazia sa vedem electronice de zi cu zi, placate cu aur si vandute la preturi exorbitante. Doar anul acesta am avut parte de versiuni speciale ale unora dintre cele mai populare smartphone-uri. HTC One si Samsung Galaxy S4 au primit editii limitate placate in aur de 24 de karate care s-au vandut la preturi la fel de "accesibile" si probabil catre aceleasi persoane care si-ar permite si un Xbox One auriu, asa ca lasati sa curga cu bling-bling. Cumparatori se gasesc.
    Attached Images Attached Images xbox_one_gold.jpg