Killzone1 HD @ PS3

Joc din categoria ,,de abia astept sa-l termin". Ca grafica e..dezastru (la cateva faze trebuia sa trag la nimereala desi nu vedeam nimic in fata dar inamicii nush cum vedeau perfect si ma nimereau de la kilometri). Dar na, e un joc vechi, are scuza sa arate asa ,,bine". Ca sunet e..dezastru (toti inamicii care-i intalnesc in joc, nu in cutscene-uri, au aceeasi voce si suna de parca ii aud dintr-un radio vechi; soundtrack nu prea are). Povestea e..draguta. Macar e acolo ceva fata de majoritatea ,,ne ataca fara motiv astia deodata vor sa ne ieie planeta hai pe eiiiiii". E ca un film de categoria B, stii cum se va termina dar merge acolo intr-o seara de marti (+ ca uneori in joc mai primesti si fraze de alea ,,are you asking me if I got laid?!" sau ,,your brother considered you a hero..until I had him shot").
Gameplay-ul e mediocru. De exemplu am incercat de nu stiu cate ori sa apas X ca sa fac melee-atack. In medie din 5 incercari doar una imi iesea. Personajul meu facea animatia dar NPC-ul inamic tot tragea in mine si nu simtea nimic. AI-ul inamicilor e bunicel, se ajuta unii pe altii, fac supressing fire etc. AI-ul celor 3 aliati care-i ai in joc e..de fapt nu e. Practic ei te insotesc pe tine doar ca scuturi invincibile, nefacand altceva, uneori bagandu-se in fata jucatorului in timpul luptei asa, fara un motiv anume, ca cei 3 viteji nu sunt in stare sa traga vreodata (nu le cer sa nimereasca ceva, macar acolo sa traga o data, de doua ori, sa contribuie macar la atmosfera). Practic in joc tot ce faci e ajungi in punctul X, omori inamicii de acolo, mergi in punctul Y omori tot de acolo repeat repeat. Uneori mai trebuie sa apesi un buton dupa care trebuie sa astepti sa vina niste nazisti-din-viitor-cu-tenul-galbui sa-i omori si pe aia si o usa se deschide dupa care poti continua aventura epica.

Nota: 4/10, ca macar se termina destul de repede si nu e insuportabil de jucat + ca are pret de nimic.