Single post: Ultimul joc devorat
-
20-12-2013 02:28 #3354 SP
Member
Aliens Colonial Marines
6/10
Acest joc te minte in anumite momente ca poate sa fie bun, dar imediat scade calitativ foarte mult. Motion tracker, pulse rifle si putinele momente tensionate fac cinste filmelor, restul nu prea. Jocul are 4 niveluri de dificultate si eu l-am ales pe al 3-lea, idee proasta. Acest nivel este bun pentru ca inamicii iti fac mai mult damage(deci esti mai atent), dar prost implementat. Ajunsesem intr-un punct in care incercasem de 10 ori ca sa trec si asta din cauza ca mori de nu sti unde. Pai sa ai armura si Hp maxim, iar apoi sa te loveasca ceva(chiar daca nu este nimic pe langa tine) si sa iti dea somn instant
. Pe la jumatatea jocului am fost nevoit sa aleg nivelul 2 de dificultate pentru ca dupa 20 de incercari esuate de a continua in joc am cedat
. Grafica este buna(eu unul nu am cerinte mari din punct de vedere grafic). Am tresarit de cateva ori, ceea ce este bine
. Jocul are destul de multe erori si un AI penibil. La un moment dat, camaradul meu s-a teleportat langa mine
. Acestea fiind spuse, jocul este destul de slab, dar nu o mare dezamagire pentru ca nu ma asteptam la un joc incredibil de bun in universul Aliens. Pretul este ok(50 lei Limited Edition) si campania a durat pentru mine cam 9 ore(am fost pe lumea cealalta de multe ori si imi place sa merg linistit in joc, sa ma uit la toate lucrurile).
+ Motion tracker
+ Pulse rifle
+ Ripley's flametrower + pulse rifle
+ Soundtrack
- Erori
- Dificultate (nivel 3 penal, 2 usor, 1 si 4 no comment)
- AI
- Putine momente tensionate
- Expresivitate inexistenta
- Dialoguri tampite
- Final care nu rezolva nimic