RvsS: eu unul am renuntat de mult la PS3 ca solutie media center. Mai ales pt. ca streamingul imi tine ocupat si PC-ul. Din cate am inteles ai putea rezolva lucrul asta prin modare si instalarea unui player serios, insa eu iti recomand oricare din solutiile de mai jos:

1. Conecteaza-ti PC-ul direct la TV via HDMI. Mai iei un mouse/tastatura (sau chiar combo) wireless (cu giroscop sa poti folosi si in aer) si poti controla fara probleme un media center player, gen XBMC (poti face asta si din smartphone-uri sau tablete).

2. Daca e distanta mare si nu vrei fire iar pe PC sau laptop ai WiDi, poti sa iei un astfel de adaptor pt. TV: How to Connect a Mobile Device to TV Wirelessly – Intel® WiDi.

3. Iei un Android on a stick pe care-l conectezi direct pe HDMI (sunt sute de optiuni - uite aici una din cele decente).

4. Iei un media player dedicat (gen WD TV Live Hub).

5. Faci un HTPC (eu pe solutia asta am mers si e cea mai buna - ever!). Poti sa pui orice OS vrei, orice player vrei, ce codec-uri vrei, sa-l upgradezi oricand, sa-i faci service and so on.