Shadow Warrior 2013
Singurul motiv pentru care l-am inceput e ca aveam nevoie de o pauza de cateva zile de jucat pe consola si am dat peste un topic pe un forum in care utilizatorii scriau surprizele lor in materie de jocuri in 2013 si am vazut ca ar avea o poveste surprinzator de buna jocul. Jocul este superb dpdv. grafic, spre final mai ales devine deosebit. Ca gameplay este FPS de tipul old-school: mergi dintr-o parte in alta ucigand totul in calea ta, inamicii tot vin in valuri, faci rost de un set de chei/distrugi un ,,felinar" sau ce e ala ca sa deschizi o usa si tot asa. Are 17 capitole si fiecare capitol e in jur de 40 de minute. In joc te bazezi cel mai mult pe melee => pe katana, si poti face combo-uri (de exemplu daca apesi W, W+LMB produci un atac mai puternic). Armele le-am folosit doar la bossi, la inamicii din aer si un fel de maimuta raioasa pe spate. Povestea e interesanta, si ma tot facea sa merg mai departe
but I say f uck the rain!! .
Sunetul este si el bun, in special voice-acting-ul lui Lo Wang si Hoji. Probabil va exista si o continuare
tinand cont ca cele 2 gemene asasine nu au murit si nici Zila.