Single post: Faceti cunostinta cu PlayStation Now

  1. #1 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar

    Faceti cunostinta cu PlayStation Now

    Pe 7 februarie la CES, Consumer Electronics Show, ce are loc in aceasta perioada in Las Vegas, Sony a organizat o conferinta in care a prezentat un nou serviciu dedicat gamingului, Playstation Now (PS Now), ce a atras multa atentie atat din partea reprezentatilor media cat si din partea consumatorilor. Cu acest nou serviciu, ce va fi disponibil incepand din vara aceasta doar pe teritoriul Statelor Unite la inceput, urmand sa se lanseze si in alte tari, vom avea posibilitatea sa ne jucam prin streaming de pe serverele celor de la Sony titluri populare si clasice de PS3, pe toate consolele cu logoul Playstation, PS4, PS3 si PSV.

    Mai exista o veste buna pentru dumneavoastra, mai tarziu vom putea accesa PS Now de pe orice device conectat la internet, adica de pe o tableta, smartphone si chiar si un televizor Sony Bravia, cel putin modelele lansate in 2014, un lucru cu adevarat interesant, mai ales ca nu va fi limitat doar la device-urile din brandul Sony. Deocamdata nu s-a dezvaluit niciun pret, dar stim ca putem sa inchiriem orice titlu aparut sau sa platim un abonament cu ajutorul caruia vom putea sa jocam orice joc. La sfarsitul lui ianuarie se va lansa un Beta, si din cate am inteles cei care au avut sansa sa incerce PS Now au fost foarte impresionati de acest service si cat de rapid era si ca nu prezenta lag, urmand ca in vara acestui an sa se lanseze in SUA. Mai jos aveti cateva informatii lansate oficial si vreau sa va reamintesc ca PS Now a fost construit cel mai probabil folosind tehnologia Gaikai, cumparata acum ceva vreme de catre japonezi:
    • Play video games instantly across multiple devices, similar to the way you might stream TV, movies, and music.
    • Stream full games to all of your compatible PlayStation devices including PS4, PS3, and PlayStation Vita as well as non-PlayStation devices, beginning with 2014 BRAVIA TV models and expanding to numerous other Internet-connected devices.
    • Always play the most updated version of your game. With games hosted in the cloud, you can take your game with you – just log in with your Sony Entertainment Network account on a compatible device and your games and saved progress will be easily available.
    Attached Images Attached Images playstation-now-devices_1269.jpg