Quote Originally Posted by justamodel View Post
Pai e parerea unanima pe internet ca G5 cel mai tare volan EVVAR! Cum e Z5500 in domeniul boxelor pt PC asa e G25 pt volane. Eu il am si sunt foarte multumit de el. Am vazut ceva filmulete cu simulatoare facute pt. piloti costau in jur de 40k toate aveau ca volan G25. Pretul volanului este destul de piperat dar nu trebuie neaparat sa`l iei nou sunt o gramada care il vand second hand. Iar diferenta dintre Gran Turismo cu volan (G25) si cu maneta e enorma, ca si cum ar fii 2 jocuri complet diferite. Daca iti place simulatoare auto G25 is a must have.
inteleg foarte bine ce imi spui, dar
am incercat si modelul GT (care a aparut mai nou de aceea nu il vezi peste tot inca).
Crede-ma e tot una daca iei in considerare volanul si pedalele. E tot la fel inclusiv 900 grade unghi de rotire bla bla.
Diferenta cea mai mare e schimbatorul care la unu e fix si la altul e separat si e mai mare putin.
Oricum GT este facut special pt PS3 si scrie pe cutia lui "official wheel of GT5".

Va rog sa imi spuneti daca mi-a scapat vreun detaliu la G25 care e foarte important si care sa ma fac sa optez pentru el.