Single post: Fotbal
-
17-01-2014 15:00 #2293 SP
Senior Member
eu nu o sa inteleg niciodata acest lucru... urasc jucatorul ca e infect ca om sau ca e cocalar, pai tu cand te uiti la fotbal ce vezi? il vezi pe ala in echipament si cum alearga, eu nu ma uit pentru a cauta un model in viata, in plus la ce te astepti de la un fotbalist cand majoritatea vin din zone sarace, probleme toata viata si dintr-o data au o gramada de bani, faima si cele mai scumpe lucruri, normal ca nu o sa reuseasca sa se maturizeze si sa devina un intelectual, el are cateva clase si educatia lui tinde spre 0.
macar el nu a dat-o spre lucrui mai grave, vezi maradona, care chiar daca e un drogat si un trisor (vezi golul cu mana) e idolul unei tari si a unei generatii. nu cred ca e corect sa caracterizam un jucator dupa caracterul lui, pana la urma e un sportiv si i-ar trebui recunoscute meritele si perfomantele. in plus eu stiu ca ronaldo nu e chiar un om rau, face multe actiuni caritabile si se poarte frumos cu fanii in general, nu-i loveste cu piciorul in gura ca o alta legenda a fotbalului pe care toata lumea o lauda si spune ca era cel mai bun. din pacate avem in aceasi generatie doi jucatori fenomenali care vor ramane in istorie si nu cred ca putem sa spunem care e mai bun sau care e mai prost, la fel ca maradona sau pele, pentru a-i compara corect ar trebui sa joace amandoi la aceasi echipa, in plus la barcelona s-a vazut oricine vine, se castiga.
Messi este un jucato fabulos si are un avantaj mare ca joaca alaturi de niste jucatori extrem de buni, Ronaldo nu prea are pe nimeni, il avea pe ozil, dar l-au vandut ca sa-l aduca pe bale sa stea mai mut prin spitale, un jucator foarte supraapreciat
. anul asta a fost a lui ronaldo si nu pentru ca s-a accidenta messi, ci pentru ca el a fost mai bun, iar balonul de aur e un trofeu INDIVIDUAL, nu pe echipe, nu ar trebui sa conteze trofeele, acolo e o munca de echipa, nu reuseste un singur jucator sa-ti castige 6 trofee, de aceea nu merita ribery