Quote Originally Posted by reddyBo View Post
mai degraba pe tara....majoritatea jucatorilor buni le intra user-ilor americani sau englezi..cel putin asta am observat eu... eu sezonul trecut am cumparat fifa points...si degeaba..initial si eu am crezut ceea ce crezi si tu bunga..dar nu a fost asa... De ex. Cristian nu cred ca a cumparat fifa pt si uite ce pachet a prins..
Din astia cati crezi ca sunt cu adevarat englezi si americani? Si eu am conturi pe UK si US. Inseamna ca sunt englez/american?

---------- Post added 20-01-2014 at 21:20 ----------

Quote Originally Posted by bungabunga View Post
Stai linistit ca multi sunt destul de amarati, salariile sunt mari dar cand scazi cheltuielile lunare nu mai ramane mare lucru. Nivelul de trai al omului obisnuit e mai bun in Germania (si mult mai bun in Elvetia sau tarile nordice, de pilda) decat in UK.

Pe englezi ii vezi vara prin statiunile din Grecia, majoritatea stau in hoteluri mai de mana a doua dar care ofera all inclusive, ca sa se poata imbata linistiti doua saptamani. Daca mergi in hoteluri mai spalate, deja clientela e cu totul alta.

Evident, vorbesc aici de working class, nu de upper class samd. Si evident ca nu se pot compara cu romanii de la tara sau din orasele mai mici, ramase fara industrie dupa caderea lui Ceausescu.
Cel mai bun nivel de trai este, daca nu ma insel, in Luxemburg. O chelnerita are 2000 euro salariul.