Single post: Apple bate noi recorduri!
-
Admin
Cred ca de-aia nu mai poate Apple, de analisti... Iar maximul pe bursa daca nu ma insel l-a atins prin Decembrie 2012. Deh, Tim Cook nu e Steve Jobs, si se vede si se simte asta. Corect nu ar fi sa spunem ca "Apple domina piata inca de la primele generatii de iPhone" ci ca "Apple a dat startul", ceea ce foarte multi uita. Iar referitor la "urmeaza sa o ia la vale", nu citim asta anual? M-am plictisit eu de cand s-a tot prezis moartea celor de la Apple... in chinuri groaznice. Dar dupa cum se vede, apa curge, pietrele raman.
Avand in vedere ca se asteapta iWatch, iTV-ul... deja umbla vorba ca Apple TV-ul va primi si el suport pentru controllere wireless (free new console for me), se pregateste noua generatie de iPhone-uri, iPad-ul se vinde ca painea calda si se discuta despre iPad Pro si variante cu diagonale mai mari... MacBook-urile se vand in draci si multi asteapta Air-ul cu Retina... MacOS-ul merge din ce in ce mai bine... nu stiu, adica nu vad unde este caderea aceea pe care si-o doresc atat de multi.
Singurul lucru pe care-l astept de la ei, e sa mai scada preturile produselor... insa avand in vedere ca vand atat de bine, ma indoiesc profund ca o vor face.
P.S. E interesant ca desi au vandut mai mult, au avut acelasi profit. Asta inseamna fie ca au investit mai mult, fie ca au cheltuit mai mult (vezi sapphire factory, TouchID tech acquisitions, etc.).