Single post: Samsung Galaxy Note 3 (SM-N9005) Experience
-
Admin
Mbon... sa nu uit sa discut despre una din cele mai dese intrebari la care trebuie sa raspund atunci cand sunt vazut cu un Note. Si anume "Cum manevrezi jucaria asta? Intra in buzunar, sau cum il transporti?". Well, repet... e mare. Chiar si persoanele cu maini mari vor avea probleme in a manevra jucaria single handed. Samsung are mici "tweak-uri" prin care puteti folosi single handed anumite functii (de exp. in screenshoturile de mai sus aveti modul in care tastatura din Phone se micsoreaza si se muta in dreapta - sau in stanga). Insa de obicei e al naibii de complicat sa vezi notifications-urile cu o singura mana... sau sa ajungi la icoanele de pe "partea cealalta". Pregatiti-va ca pentru 95% din cazuri sa folositi ambele maini. And that's it.
Cat despre "transport", eu dintotdeauna am fost fan-ul toc-urilor (sau asa numitele holstere). Mi-a venit si mie jucaria asta si inca ma obisnuiesc cu greu. Daca un i5 il puteam tine la curea in fata (pentru acces mai rapid si extra protectie), un Note 3 nu ai sanse decat daca-l tii intr-o parte (altfel te trezesti ca-ti intra in ficat
)