Quote Originally Posted by florent View Post
Daca are si controller si are sigiliul intact atunci merita 300 lei
Exista o singura problema: daca defectul e la placa unitatii bluray, se mai poate remedia doar prin A ) modarea consolei si efectuarea operatiunii de remarry cu o placa de bluray buna si de acelasi model (pe urma se poate pune inapoi fw original pe consola fara nici o problema) sau B ) inlocuirea chip-ului NAND de pe placa bluray buna cu cel de pe placa bluray busita (cu conditia ca placile sa fie tot de acelais model, evident).

Iar daca e un slim de generatie mai recenta (dupa data code 1a) deci nemodabil, ramane doar varianta B.

Ca idee, eu am cumparat de pe forum un FAT sigilat cu unitatea optica busita cu 200 de lei (cu controller si cabluri). Sigilat, in stare perfecta din toate punctele de vedere exceptand unitatea optica.

Am avut pur si simplu noroc, era blocul optic , dar la vremea aia habar n-aveam ce si cum, putea sa fie la fel de bine placa bluray-ului. (bine, pe mine ma interesa o consola cat mai ieftina pe care sa pot juca anul asta FIFA 14 (luat de pe PSN), deci era irelevant daca e reparabila sau nu, dar pe urma bineinteles ca am vrut s-o repar etc )

In concluzie, e mai bine sa stii cat de cat ce faci daca vrei sa te bagi la chestii de-astea.