In primul rand, am rugamintea de a nu mai calca in picioare limba romana. In al doilea rand, nu am facut altceva decat sa comunic raspunsul pe care l-am primit si noi de la Microsoft Romania atunci cand am incercat sa ajutam pe cineva cu o astfel de sala - ni s-a spus foarte clar ca nu este posibil si legal acest lucru. In al treilea rand, de vorbe sunt satul. Pune te rog o imagine cu "licienta" pe care o ai pentru sala de Xbox 360 din AFI unde oferi servicii Live in Romania.
I rest my case. Sa inteleg ca tu ai o "licienta" care iti permite sa folosesti date personale in mod ilegal (sala cu siguranta nu este in UK). Anyway, astept sa vad si eu "licienta"... Pana atunci, orice argument e invalid.
Intre timp, repet... nu am nimic impotriva salilor, ba din contra, le-am promovat de-a lungul timpului si am incercat sa ajutam cat am putut. Dar de fiecare data ne-am lovit de un zid oficial. Poate luptzicnit3 a gasit o solutie legala si ii poate ajuta si pe ceilalti sa se puna la punct. Insa din momentul in care a spus ca el foloseste in continuare conturile de UK... no comment.

)
Reply With Quote