Turc, bozgor sau indian? Nu am inteles-o pe aia cu "in 15 ani n-am invatat gramatica". Eu am 17 ani din care 11 de scoala si nu realizez cum de un om "matur" fie el si de peste hotare, nu are in 15 ani de trait pe aici, un vocabular cat de cat dezvoltat. Sincer, m-a cam luat durerea de cot la faza cu "mata in copac". In loc de "matza" nu puteai folosi cuvantul pisica?

Nici nu ma mir ca multe siteuri te-au respins. Cu o asemenea abordare si un vocabular mirific, nu ai nici cea mai mica urma de speranta. Daca pe un forum, n anonimi iti atrag atentia, tu continui cu a ta. Un eventual sponsor nu cred ca te invata sa vorbesti. Sa stii ca vocabularul (impreuna cu gramatica) este una dintre cele mai bune arme cand vrei sa faci ceva bine si cand vrei sa faci impresie.

In schimb, in ochii mei ai capatat un dram de respect cand ai zis ca faci toata treaba asta pentru distractie. Comunitatea de gaming din Romania este la pamant. Adica, gameri adevarati pentru ca nu il poti numi gamer pe ala din varful muntelui care se joaca Counter Strike cu coduri si asculta manele ca sa faca fraguri mai usor. Cunosc destule siteuri care merg pe acest profil, dar in Romania pur si simplu nu merge. Noroc ca ne-am mai desteptat putin in ultima perioada si macar pe YouTube, pe langa cocalari si printese, mai vedem si cate unul care incearca sa faca un canal de gaming. Cateodata reusesti, dar nu cu moca asa cum cred toti copii de 10 ani cu AMD Duron si Nfs Underground 2.