eNHajeL: cand spui "amandoua ati gresit" la cine te referi?
Cat despre gramatica, da este adevarat. Din start am vrut ca pe CG sa dam o lectie tuturor celor care atata amar de vreme au desconsiderat gamerii si ne-au trecut in categoria celor care nu stiu nici macar sa scrie corect in propria limba. E una din conditiile acestei comunitati si asta nu se va schimba niciodata (sau cel putin cat voi mai fi eu pe-aici). Personal consider ca un individ care nu poate scrie corect in romana nu are ce cauta printre noi. Poti sa te superi pe noi pentru asta, dar e pur si simplu "batut in cuie".
Acum, referitor la cooperare si beneficii comune... esti de ceva vreme pe CG. Spune-mi si mie te rog, cati oameni ai vazut ca vin in comunitate si vor cu adevarat sa coopereze? Si nu o fac decat din simplul motiv de a se da mari sau de a profita de reclama gratuita (ma refer la asa zisii "patroni" sau "afaceristi"? Fara suparare, dar putea sa ne contacteze oricand si sa propuna ceva... in schimb a preferat cartea cu "eu sunt patron si fac ce vrea muschiu' meu - n-am nevoie de voi sau de reclama voastra".
Au fost de-a lungul timpului cateva zeci de astfel de cazuri, cu indivizi care-si faceau reclama la propria afacere, propriul site, magazin sau mai stiu eu ce. De fiecare data cand am incercat sa initiez o discutie de colaborare din care sa beneficieze si consolistii, s-au facut "pierduti".
In cazul de fata, daca nu m-as fi implicat sa ajut pe cineva care a vrut sa-si deschida o sala de jocuri cu Xbox-uri si Playstation-uri LEGAL, si nu as fi cunoscut situatia, nici nu as mai fi intrebat "cum ai reusit?". Din pacate, cineva care spune ca are licenta dar i s-a recomandat de la Microsoft sa foloseasca adrese fictive de UK... nu are suficiente argumente pentru a fi crezut.
Pana una alta, au fost mai multi pe-aici care s-au laudat ca au sali de Xbox si PlayStation... unul nu a venit cu argumente si explicatii reale despre modul in care se poate face ceva OK, OFICIAL si LEGAL in Romania. Daca poata sa faca cineva lucrul acesta, e binevenit! Daca nu, de vorbe in vant suntem satui cred...
Totusi...Si gramatica .... da, gramatica ieste sfinti....![]()

Reply With Quote