Quote Originally Posted by colossus View Post
Daca as avea de ales intre o ora de joaca la sala xbox/ps3 si un meniu KFC ,as alege meniul .. Daca vreti sa vina lumea mai scadeti oameni buni din pret !
asa gandesc si eu, dar pretul e in functie de cerere, eu merg la sala la Afi la Pure si nu-l plang de mila pe patronul respectiv, are in general clientela garla. de ce ar scadea preturile?

Monky: uneori obisnuiesti sa ai iesiri de genul "eu stiu cel mai bine, eu am dreptate, eu cunosc cum merge treaba", fapt pentru care trebuie sa te credem pe cuvant pentru ca rareori vii cu dovezi concrete. mereu cand intri intr-o polemica cu cineva, numai respectivul este invitat sa vina cu dovezi. sincer nu mi se pare foarte drept. daca ai pretentia ca cineva sa isi probeze afirmatiile fa-o si tu. nu e suficient sa zici ca te-ai lovit de situatia x si stii tu sigur ca nu merge metoda y. asta nu e cea mai buna tactica daca doriti sa atrageti sponsori si donatii. De asemenea sunt si eu curios asa de dragul discutiei, care e raspunsul la intrebarea adresata de El Patrone: "Voi aveti licente pentru imaginile folosite pe site?"

P.S.: sper sa nu ma calce un ban negru condus de niste ip-isti mascati la scurt timp dupa postul asta