Ma alatur si eu taberei cu probleme -

Azi am luat consola - Gamer bundle -

1. ajuns acasa / instalat totul /logat pe contul de CZ - imediat -> system update / dupa ce am pus KZ:SF -> update - dau sa ma joc ... eroare

CE-34878-0

Am citit pe site la sony

CE-34878-0 Application has crashed. Step 1: Close the application, install the latest system software and game update, and restart the system.
Step 2: If the error occurs again, back up your saved data, and then go to [Settings] > [Initialization] and choose [Initialize PS4].

https://support.us.playstation.com/a...tail/a_id/5111

Facut reinitializare (completa de SO) (dupa ce am stat aproape 2 ore) pentru ca am ales FULL nu Quick am revenit la setarile initiale.

2. Pasul 2 setari initiale - nu mai bag contul de PSN - reinstalez SF / si patch ul -> erroare (imi scapa acum codul de erroare) - verificat - intrat in safe mode si facut Rebuild Database

3. Pasul 3 restartat / reinstalat joc / reinstalate patch - pornit joc ... mergea sacadat ( nu extrem de tare insa sesizabil) dupa nici 2-3 min (chiar dupa intro erroare -> disk or hard disk failure)

4. Pasul 4 intrat din nou in safemode - reinitializare PS4 - intrat cu consola fara account pe PSN logat - ca si "guest" - jocul a mers normal (fara sacadare) pentru aproximativ 30 -40 min (am terminat cap 1 si am jucat un pic din cap 2 - pentru ca eram prea obosit si tracasat/surmenat si frustrat)

Concluzia - maine voi face ultima incercare, daca nu merge sa ma loghez pe PSN si sa ma pot juca in conditii normale - consola PS4 va fi returnata la magazin si nu cred ca ma voi mai atinge de asa ceva pana la viitorul Craciun.

Imi pare extrem de rau mai ales ca a fost un impulse buy, nefiind "convins" deloc sa cumpar consola - insa m-a atras pretul (pentru gamer edition si faptul ca contine un bundle destul de bun de jocui) - ca fapt divers pentru cei care tot ridica in slavi Romania si ca exista console PS4 in stock - la fel e si in Polonia, cred ca Saturn avea cel putin 100 bucati expuse (versiunile "vanilla" / "SF bunddle" / "gamer edition" ) in shopul unde am fost eu, presupun ca e o situatie generalizata (eu am vazut consola si la alte magazine in vitrina, insa doar versiunile vanilla sau KZ:SF)

Deci un mare thumb down din partea mea ca si first experience - aproape 7 ore pierdute azi citind pe net si cautand solutii miraculoase pe youtube/forumuri .. etc. RUSINE SONY - aceasta este un produs PREMIUM care ar fi trebuit sa aibe un QA extrem de exigent, oare n-am invatat nimic din experienta Xbox 360 din 2005.

(PS: am gasit sute de posturi cu aceeleasi probleme ca si ale mele - deci nu sunt singurul).