Quote Originally Posted by Wagram View Post
Monky, mă distrează că pretinzi că eşti imun la aspectul grafic, când

Despre Ryse.

Despre Forza.

Despre Killzone.
Cred ca n-ai inteles din ce am discutat noi aici. Asa cum n-ai inteles nimic din ce am postat eu. Nu am spus niciodata ca nu vreau rezolutie mai mare (vezi sutele mele de posturi despre 4K, pe care vad ca le ratezi - probabil in mod intentionat), mai multe FPS-uri (in EvE nu m-am lasat pana cand nu am reusit sa joc 2 x 2560x1600 la minimum 60FPS cu totul la MAXIM). Am spus doar ca voi juca un joc bun in primul rand pentru story, gameplay, originalitate... si de-abia in final conteaza daca e in 720p sau 1080p.

Ca dovada (si exemplu comparativ), Ryse in 900p la 30fps pentru mine a fost un joc de nota 9, in timp ce renumitul Killzone: Shadow Fall in 1080p si 60fps nu cred ca a trecut de nota 5. Daca Ryse l-am terminat cu sufletul la gura, Killzone-ul m-a plictisit ingrozitor (am incercat sa-l joc chiar de vreo 3 ori). Prin urmare da, m-a lasat rece super grafica lui si sutele de FPS-uri.
Quote Originally Posted by Wagram View Post
Că unora dintre voi nu vă pasă de asta, foarte bine, dar nu vă simţiţi datori să interveniţi la fiecare post cu ironii ieftine şi platitudini.
Incearca sa aplici pe tine insuti sfaturile inainte de a le da altora... Cel putin asa ar fi corect, daca tot citezi din clasici.
Quote Originally Posted by nurv View Post
Monky, mă distrează că pretinzi că eşti imun la aspectul grafic, când

Nu cred ca e imun la grafica, e un fost PC enthusiast gamer la radacini pentru cine nu stie, cred ca apreciaza aspectul graphic foarte mult doar ca nu se cramponeaza in asta. Daca ii este oferit, il apreciaza, dar daca lipseste, nu face un capat de tara din lucrul asta, preferand sa caute dincolo de prezentarea vizuala a unui joc.

Cred ca l-ai inteles gresit... Eu cred ca l-am inteles asa cum trebuie, pentru ca sunt la fel.
Thanks man. Ai pus punctul pe "j"

P.S. Inca o dovada ca un joc bun nu conteaza in ce rezolutie si la cate FPS-uri ruleaza: voi cumpara titluri precum Donkey Kong Country: Tropical Freeze, Final Fantasy, Witcher 3, Fallout & so on, indiferent daca vor fi in 640x480 sau FullHD. Easy as that.