Quote Originally Posted by eastbason View Post
In primul rand, sper ca am postat unde trebuie .
Ma tot bate gandul sa imi fac un desktop pentru gaming, dar am pierdut de mult contactul cu ce avem mai nou si mai bun pe piata. Asa ca, va rog pe voi cei care cunoasteti, sa imi asamblati un sistem. Buget alocat intre 2500-2800 ron, de preferat de la emag sau altex. Doar unitatea, fara monitor sau alte nebunii.
Va multumesc!
Ți-am facut eu o variantă cu APU ( va duce cam toate jocurile noi pe medium @ 1080p ) care este mică (mATX) și totusi destul de puternică (8 GB sunt suficienți pentru gaming,totuși am ales 2133 Mhz pentru ca daca vei folosi APU-ul te va ajuta enorm.600W sunt mai mult decat destul.Ai și un SSD pe care iți vei pune OS-ul și jocurile.Ai 1TB pentru a stoca orice vrei tu.Ți-am pus și un cooler aftermarket pentru că cel stock e foarte galagios.)
Ai aici wishlist-ul de pe PCGarage ( dacă nu vrei să comanzi de acolo cel mai posibil vei găsi componentele și pe eMag/Altex insă eu am cumparat pc-ul meu actual de la ei și nu am avut nici o problemă ) și dacă te decizi să cumperi de acolo ( și folosești configurația mea/vrei sa mă ajuți ) te-as ruga să folosești cuponul 9C79FQ29 ( primești reducere de 1%,eu primesc 2% din totalul comenzii ).
Nu prea am înțeles dacă vrei/te pasioneaza să faci OC (în acest caz configurația de mai sus nu ar fii recomandată).Daca nu știi ce inseamnă OC cel mai posibil nu vrei să faci.
Partea cea mai buna este ca dacă peste câtiva ani să zicem ca vrei să faci upgrade,daca cumperi o placa grafică de la AMD vei putea face Crossfire între GPU-ul care il cumperi si APU.