Nu...că m-am liniștit acum

Am fost puțin...confuz. Acum �n weekend am făcut un brainstorming (am fost ~ 15 persoane - boys and girls) la care (sau �n care...naiba știe exprimarea corectă) am pus pe masă o tonă de chestii interesante...legate de Wii, X360 și PS3 (DLC-uri, exclusivități, etc). Și eu, cel puțin, am decis să răm�n la X360.

A ieșit bine �nt�lnirea asta...(din toate punctele de vedere - mai ales sentimentale ).

*p.s.

elpresador are ceva special -> charisma. (plus că zice niște adevăruri și le dovedește prin vorbe - eu am X360 și pot să le confirm - și dacă se cere, pot face o analiză la fiecare clip pus de el cu link-uri căutate de mine). Acum �n ultimul clip a zis de Halo și Gears of War (că numai despre asta se discută �n tabăra X360) - păi ce...nu-i așa?

Oare se anunță Halo 4 la E3, oare mai zic ceva de Halo OTDS (sau cum �i zice) la E3, oare anunță ceva legat de Gears of War...

...at�t.

Asta e...viața-i dură (ca să-l citez pe un fost prof. din facultă - Cherecheș). - un super om.

*p.s. 2

Și a mai zis ceva elpresador...

...Microsoft...stick too software (OS)...(care și ăla...e vai de capul lui - copy cats). Ceva ce-am zis �ncă de pe vremea primului xbox.

Gata cu subiectul ăsta. Eu mă retrag. Am ales să continui cu X360, dar pentru următoarea generație de console...Sony all the way!

***later edir***

...din arhvă, un promo la E3 2006: