De-a lungul timpului am detinut mai multe routere - dar cele mai importante:

1. (facut de CISCO) Linksys WRT54G ver 2.0 - l-am folosit cu succes vreo 5-6 ani pana a crapat subit
2. SMC WBR14R2 - il folosesc cu succes de vreo 6-7 ani fara probleme majore
3. un Linksys nici nu stiu modelul insa e dintre rahaturile facut de Belkin - porcarie sinistra nu poate rezista in load de 10 MB/s (100 Mbps) l-am "donat" lu taica'meu care nu face transfer mare insa a primit un upgrade anul acesta
4. Asus RT N 66 U - probabil la ora actuala unul dintre cele mai bune routere existente pe piata (datorita faptului ca a scazut pretul odata cu aparitia noilor modele de la ASUS)
5. (upgrade-ul la Linksys de mai sus) ASUS RT N66U (da al 2lea) - l-am prins la super oferta 650 RON + un hdd de 500 GB inclus in pret.

Per ansamblu ma declar super multumit de seria RT N66U de la ASUS - foarte stabile / dual-band / high coverege (in Praga, casa unde SMC -ul nu batea datorita zidurilor de ~ 60 cm grosime, si va rog sa ma credeti ca nu exagerez grosimea pentru ca le-am masurat - pe N66U puteam naviga fara probleme/viziona filme youtube, imi pare rau ca n-am testat viteza atunci) si l-as recomanda oricui isi doreste fiabilitate si performanta.