Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Ce router wireless detii?
-
Mad Collector
De-a lungul timpului am detinut mai multe routere - dar cele mai importante:
1. (facut de CISCO) Linksys WRT54G ver 2.0 - l-am folosit cu succes vreo 5-6 ani pana a crapat subit
2. SMC WBR14R2 - il folosesc cu succes de vreo 6-7 ani fara probleme majore
3. un Linksys nici nu stiu modelul insa e dintre rahaturile facut de Belkin - porcarie sinistra nu poate rezista in load de 10 MB/s (100 Mbps) l-am "donat" lu taica'meu care nu face transfer mare insa a primit un upgrade anul acesta
4. Asus RT N 66 U - probabil la ora actuala unul dintre cele mai bune routere existente pe piata (datorita faptului ca a scazut pretul odata cu aparitia noilor modele de la ASUS)
5. (upgrade-ul la Linksys de mai sus) ASUS RT N66U (da al 2lea) - l-am prins la super oferta 650 RON + un hdd de 500 GB inclus in pret.
Per ansamblu ma declar super multumit de seria RT N66U de la ASUS - foarte stabile / dual-band / high coverege (in Praga, casa unde SMC -ul nu batea datorita zidurilor de ~ 60 cm grosime, si va rog sa ma credeti ca nu exagerez grosimea pentru ca le-am masurat - pe N66U puteam naviga fara probleme/viziona filme youtube, imi pare rau ca n-am testat viteza atunci) si l-as recomanda oricui isi doreste fiabilitate si performanta.