Single post: OnePlus One: Nexus eater!

  1. #1 SP
    \ tudyniuz's Avatar

    OnePlus One: Nexus eater!

    Majoritatea ar spune ca momentan flagship-ul bang for the buck este Nexus 5. Lansat in noiembrie anul trecut, acesta a venit cu specificatii de top la un pret extrem de competitiv. Ei bine, cei de la OnePlus au venit cu un telefon care sa dea cu Nexus 5 in laturi. Este vorba de OnePlus One. Adica doi. Precum Nexus 5 la vremea sa, acesta vine cu specificatii de top la un pret si mai mic. Avem un procesor Snapdragon 801 fata de 800 din Nexus 5, un ecran de 5.5" fata de 4.95", 3GB RAM fata de 2GB RAM si o camera de 13MP fata de cei 8MP din Nexus 5. Aparent Nexus 5 nu mai are nicio sansa. Bang for the buck momentan pare sa fie acest Oppo.

    Un alt plus fata de Nexus 5 este constructia. Problema mea cea mai mare cu Nexus 5 au fost materialele, iar aici cei de la OnePlus ofera materiale mai bune decat Samsung sau LG. Telefonul este facut din magneziu, iar spatele poate fi schimbat dupa bunul plac cu bambus, plastic sau chiar metal. Pozele mai jos.

    Spre deosebire de Samsung, HTC si LG, OnePlus lanseaza telefonul cu Cyanogenmod preinstalat si nu avem niciun skin plin de bloatware. Avem un Android asa cum trebuie, curat si plin de functii care profita de tehnologia telefonului.

    Telefonul se va lansa la inceputul lui mai la pretul de 299$ pentru varianta de 16GB si 349$ pentru cea de 64GB.
    Attached Images Attached Images oneplus_one.jpg