M-am uitat prin tot threadul,si am zis sa-mi pun si eu povestea mea.

Pre-warning inainte de a incepe:Am 14 ani,dar iubesc gaming-ul la nebunie.Sper sa nu creez vreo problema din aceasta cauza.

STORY:

Istoria jocurilor mele pe PC incepe undeva in 2002.Aveam un PC cam slab(Pentium 3,~64MB RAM,HDD necunoscut dar spatios)si cautam disperat jocuri ca sa nu ma mai plictisesc.Vine tata acasa cu niste jocuri,din care unele pirate.(erau pe CD-R,dar pe atunci nu stiam de asa ceva)Initial,eram bucuros nevoie mare:Total Immersion Racing,Ford Racing 2,Crazy Taxi si altele,dar apoi m-am pleostit,pentru ca FR2 si Total Immersion Racing mergeau sacadat,Crazy Taxi se bloca la pornire.Din cauza asta,ma limitam la Mario Forever si jocuri 16-bit (o "corcitura"de joc intre Mario si Spiderman)si un joc numit "Cool Pool",care ma amuza la culme,din cauza SFX-urilor pe care-l avea.
Onwards to 2004-2005,tata mai aduce un joc in italiana numit Super TAXIdriver (asa scrie pe CD)care era o alternativa la Crazy Taxi.Nu prea m-a captivat jocul,asa ca m-am uitat pe disc si am gasit un joc mai interesant:Solaris 1.0.4 (un joc arcade si SF pe deasupra).
Apoi,>> in 2007,primesc PC nou cu monitor nou(monitorul vechi era un CRT de 17",mare cat un televizor Blaupunkt vechi) ,impreuna cu un DVD-R cu Vista Ultimate. (again,inca nu stiam ca-i pirate)Eram bucuros la culme de el,iar tata se chinuia sa afle cum se instaleaza Vista,ca pe atunci Vista pentru noi era ca un sistem al OZN-urilor.Intr-o zi,aflu cum se instaleaza si da-i inainte.Apoi,incep sa caut jocuri noi,acum ca aveam PC mai performant.(128MB video integrat era pe atunci).
Am tot jucat pe el de toate:GTA San Andreas,NFS Most Wanted si jocuri 2D.Tot pe el am aflat de torrents.
In vara anului 2009,am avut ocazia (destul de scumpa,50 RON)sa am primul PS1.Tata il luase de la "Rusi" cu toata mataraia.Primul joc pe care l-am jucat pe el,facut de tata pe CD-R (din nou,nu am stiut de pirate pana prin 2013-2014),a fost Army Men:Air Attack in germana (era test CD,deoarece acel PS1 avea modchip in el).Apoi au urmat doua jocuri ce indrageam mult:Abe's Exoddus si Abe's Oddysee.Insa,prin 2010 acel PS1 s-a stricat.De atunci si pana acum,imi amintesc ca am stricat cam 16 console PS1.In acel timp insa,ma rugam de tata de naucea de cap sa-mi ia si mie un PS2.In final,am primit un PS2 slim.Pe atunci neavand decat doua jocuri originale de PS1,ma uitam pe net sa vad cum sa joc jocurile mele vechi pe CD-R.In final,dupa ceva mesterit la el,a inceput sa joace jocuri pe CD-R,cu renumitul "Swap Trick".Pana acum,am stricat mai multe PS1 decat PS2-uri (16 PS1 defecte vs. 9 PS2-uri defecte )
Si tot asa pana in Dec. 2013-Martie 2014-prezent,acum am 4 console: 1 Wii,1 PS2 si 2 PS1(care fiecare au costat 10 lei ) cu chip.Oricum,deoarece nu-mi permit bani pentru jocuri originale (strang bani pentru o placa video noua pentru PC)cam toate sunt pe CD-uri si DVD-uri normale,insa in general sunt jocuri vechi toate.
Amuzant este ca mai multe jocuri am pentru PC decat pentru PS2,PS1 si Wii.

Scuze daca v-am plictisit,iar sper sa nu se supere nimeni ca aduc vorba de jocuri facute pe CD-R/DVD-R,dar chiar nu-mi permit sa iau originale,pentru ca sunt scumpe.(mai ales in mall la Altex)