Single post: Ultimul film vizionat / Recomandari filme
-
04-05-2014 15:24 #4072 SP
Senior Member

Originally Posted by
SWTFU
@Scofield91: din punctul meu de vedere, The amazing spider-man e mai bun decat Spider-man.
Ai uitat s-o bagi si pe asta: "P.S.: Pentru cei care au văzut filmul și au rămas marcați de acel moment “șocant” al acestuia, trebuie adus aminte că totul este în concordanță cu seria de benzi desenate “The Amazing Spider-Man”, creată de Stan Lee și Steve Ditko."
Fiecare cu propria opinie, dar nu-mi dau seama la ce capitol poate The Amazin Spider-Man 1 să întreacă vreun film din trilogia lui Sam Raimi... Simplu fapt că lipsește Mary Jane și Harry înseamnă o bilă neagră foarte mare pentru film, nu mai vorbesc de efectele speciale care făceau din acea șopârlă un personaj "cartoonat"...
Legat de notele de IMDB, ele nu sunt atât de relevante... acolo votează fiecare user după cum apreciază filmul. Iar dacă te uiți la metacritic pe imdb, nu este după cum spui tu. (cel mai bun dintre toate filmele cu Spider-Man)
În partea a doua Electro face tot filmul și nu cred că ar fi deranjat pe nimeni dacă titlul ar fi fost chiar Electro și nu ceva cu Spider-Man.