Quote Originally Posted by reborn2603 View Post
Vreau sa cumpar Gold subscription direct de pe xbox.com din account-ul meu. Am cont pe UK. Daca cumpar cel de 3 luni ( platesc 20 $) va functiona? Daca cineva a procedat la fel, mai trebuie sa mai fac ceva dupa ce il cumpar de acolo?
Intreb deoarece e foarte greu sa imi comand carduri sau coduri pe care sa le primesc pe mail.
...mie mi-a mers o singura dată, chiar �n primele zile după ce mi-a expirat luna free. A 2-a oara n-a mai mers...

Fă un efort și treci pe gamepointsnow.com

Quote Originally Posted by Theo View Post
Am si eu 2 intrebari

1 De ce cablu av are 6 mufe, cand intr-un tv hd intra doar 5?
2 Pot sa imi transform gametag-ul normal in unul live si sa imi ramana jocurile care le-am jucat si punctele alea ( de la achivements sau ceva genu ) ?
1. Poate spun o prostie, dar cred că al 6-lea cablu (cel galben - video) e pentru TV-urile Full HD 1080p.
2. Da, se poate (click aici și urmează pașii cu atenție).

Quote Originally Posted by Televizorul View Post
Eu am un incarcator de la camera foto pt bateriile de la aceeasi camera.Intrebare:Bateriile de la 360 sunt reincarcabile(deci as putea sa le pun la incarcatorul meu de la camera si sa le reincarc?)
Nu, sunt baterii normale (poți șă le re-�ncarci o dată dar...fix pix). Cumpără acumulatori (exemplu) și te-ai scos. Recomand 2700mAh.