It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!
Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !
Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
-in unele cazuri dialogul nu este scris prea bine...
-nu ni se da multe detalii legate de Outsider.
-kind of short.
The good:
+din punct de vedere vizual, artistic si al design-ului jocul este excelent.
+multe din caractere sunt reusite, mi-a placut mult relatia dintre Corvo si Emily.
+feeling-ul steampunk.
+jocul exceleaza din punct de vedere al stealth-ului.
+gamepad support, jocul este foarte bine optimizat pentru gamepad, unul din cele mai placute FPS-uri cu gamepad-ul.
+soundtrack superb+melodia de la ending credits.
+enviroment-ul, cate optiuni si abordari iti ofera, sa nu pomenim ca este interesanta lumea din jurul tau.
+in general cate optiuni si abordari ai pentru a duce la bun sfarsit misiunea.
In mare jocul a fost o experienta unica si in mare una din cele mai placute experiente, initial nu mi-a placut idea de 2 ending-uri, mai ales ca pentru "good ending" trebuie sa ai grija cat ucizi si la nivelul de haos, dar ma bucur ca au decis sa-l faca asa, ca altfel nu imi trecea prin cap sa ma concentrez pe o abordare stealth, gave me a whole new view at gaming XD.