Quote Originally Posted by Ker0Sen View Post
Din nou am platinat jocul inaintea prietenului meu Shiro "L-am tinut langa mine sa imi faca galaerie "
Normal ca m-ai intrecut daca m-ai tinut arestat la domiciliu tau Si galerie aaa? Bine bine

Anyway, vin si eu din urma (cu cateva ore intarziere fata de d'nul Kerosen ] cu platina.

[spoiler=Platinum Arhive]Disgaea 3 - 100% (8/10) - Un joc care iti va pune la test rabdarea (RNG mi-a venit de atatea ori de hac >.<) si de asemeni un joc care iti va manca FOARTE mult timp in special pentru unele trofee de-al de "10 billion demage man". Povestea e draguta, personaje interesante si comedia prezenta si top quality (ceva obisnuit pentru orice joc de NIS)

Disgaea 4 - 100% (9/10) - Cam acelasi lucru care l-am spus la D3. Doar ca au fost vre-o 2-3 trofee care au marit un pic dificultatea pentru mine, acelea fiind : Special Stalker (sa vizionez fiecare animatie la toate skilurile din joc macar o singura data), Items Roadshow (colectionez absolut toate itemele din joc {unele fiind usor sa nu le obserbi si sa fie capatate doar odata pe poveste) si Pimp My Ship (colectionez toate partile pentru nave...a fost un adevarat chin sa le iau pe toate...RNG si-a batut joc de mine ca de obicei ) ]

Silent Hill: Downpour 100% (4/10) - Foarte slab in comparatie cu SH3...sau orice SH sub 3. Jocul are probleme de low frames uneori, unele questuri sunt glitchuite daca nu le faci intr-o anumita ordine (a trebuit de rejoc aproape 3 sferturi din joc de 4 ori pentru ca questul cu cimintirul nu vroia sa imi apara ca rezolvat in carticica). Am un singur lucru de spus pt Konami creatorii la seria SH... BRING TEAM SILENT BACK!

Resident Evil 6 58% Platinum Got (7/10)
- Un joc ok, nu se ridica la standardele RE1-RE4 in materie de survival horror, dar e dragut...desi uneori parca jucam Battlefield in loc de Resident Evil la unele segmente ale jocului. Majoritatea trofeelor au fost ok...singurul trofeu care am avut putina bataie de cap a fost Mad Skillz...am stat o zi intreaga sa farmez pentru skill points . Acum ca l-am platinat ramane sa-mi cumpar zilele astea si DLC-urile ca sa-l fac 100%

Final Fantasy XIII 100% (7/10) - In sfarsit i-am dat de cap la jocul asta. Am sentimente mixte pentru acest joc...pe de-o parte imi place pentru un soundtrack de foarte buna calitate, locuri care iti taie rasuflarea de frumoase ce sunt, iar pe de-o parte nu-mi place deloc pentru o poveste FOARTE incalcita si battle gameplay foarte ciudat pentru mine (nu am sa inteleg nici-o data de ce le plac celor de la Square Enix sa schimbe battle gameplay-ul de la un Final Fantasy la altul. Nu e printre cele mai grele platine ale mele dar a avut cateva trofee care mi-a dat de cap, cum ar fi Treasure Hunter, sa colectionez absolut fiecare arma si accesoriu s-a dovedit a fi un adevarat challenge pentru mine ca sa numai spun ca rata de drop la anumite materiale ca sa creez toate armele m-a inebunit nu alta . Alt trofeu care mi-a dat un pic bataie de cap a fost Paradgon L'cie (5 stele ranking la fiecare misiune....ultimele 5-6 misiuni au fost un adevarat iad pt mine ) Un joc average per total...am jucat Final Fantasy-uri mai bune decat acesta...asta e sigur. Sper ca urmatoarele 2 din franciza sa fie mai bune cand ma voi apuca de ele. Pentru cei care vor un RPG cat de cat bunicel, il recomand.[/spoiler]

th_finalfantasyxiii.png

Final Fantasy XIII 100% (7/10) - In sfarsit i-am dat de cap la jocul asta. Am sentimente mixte pentru acest joc...pe de-o parte imi place pentru un soundtrack de foarte buna calitate, locuri care iti taie rasuflarea de frumoase ce sunt, iar pe de-o parte nu-mi place deloc pentru o poveste FOARTE incalcita si battle gameplay foarte ciudat pentru mine (nu am sa inteleg nici-o data de ce le plac celor de la Square Enix sa schimbe battle gameplay-ul de la un Final Fantasy la altul. Nu e printre cele mai grele platine ale mele dar a avut cateva trofee care mi-a dat de cap, cum ar fi Treasure Hunter, sa colectionez absolut fiecare arma si accesoriu s-a dovedit a fi un adevarat challenge pentru mine ca sa numai spun ca rata de drop la anumite materiale ca sa creez toate armele m-a inebunit nu alta . Alt trofeu care mi-a dat un pic bataie de cap a fost Paradgon L'cie (5 stele ranking la fiecare misiune....ultimele 5-6 misiuni au fost un adevarat iad pt mine ) Un joc average per total...am jucat Final Fantasy-uri mai bune decat acesta...asta e sigur. Sper ca urmatoarele 2 din franciza sa fie mai bune cand ma voi apuca de ele. Pentru cei care vor un RPG cat de cat bunicel, il recomand.