bunga, nu te contrazic dar nici dreptate nu iti dau. Ma gandesc altfel, de ce un user ar posta o imagine fake? Ce ar castiga daca noi l-am crede sau nu? Cred ca ar dormi la fel de bine sau rau, ar juca la fel de bine sau rau, insa mai grav, ar arunca o gramada de bani pe coins real si ar mintii fara rost, doar sa se afle in treaba. Gandeste-te ca nu ne cunoastem personal nici unii, asa ca respectul sau dispretul nu isi au rostul aici.
Practic, aici e un forum in care discutam liber despre intregul joc si nici decum nu ar trebui sa ne certam sau sa ne jignim. Omul posteaza, daca minte e treaba lui, pacatul lui, daca nu minte, la fel, citim postul, ne minunam sau nu de norocul unuia sau altuia si trecem mai departe. Dar nu au rost acuze si jigniri. Practic daca ii spui ca minte, il jignesti. Eu nu consider in schimb ca el ne jigneste si ca incearca sa ne ia de prosti. Eu nu am de unde sa stiu daca spune adevarul sau nu, pentru ca nu am fost langa el sa vad daca ia picat ronaldo sau nu.
Noi romanii avem un obicei tare prost, sa ne uitam in curtea celuilalt.
Auzeam ieri dimineata un nene cam retard, care spunea ca ii ajunge Simonei Halep cat a castigat din tenis, sa le mai lase si pe altele sa castige. La noi se parec a nici cum nu e bine. Daca nu ai rezultate, esti prost, slab, etc. Daca esti bun si faci performanta, romanul deja e invidios si se gandeste ca el nu are..de ce altii sa aiba??? In loc sa se gandeasca ce ar trebui sa faca sa aiba si ei bani, sau sa gandeasca retrospectiv si sa vada de ce nu au avut cap sa faca si ei ce au facut altii (ceea ce si tu subliniai cand spuneai ca unii cumpara coins in loc sa ii "produca"), problema lor sta in ce are celalalt. Dar astia suntem, noi romanii.
Imi cer scuze daca acest post este cam lung insa ar trebui sa nu mai umplem topicul cu discutii fara rost, ci sa postam exact on-topic.

Succes in pack-uri