Quote Originally Posted by djleo666 View Post
Vad din ce in ce mai multi membrii CG care au avut de-a face cu Xbox-ul ca trec pe PS4. Nu ma supara idea deoarece din anumite puncte de vedere consola Sony aduce cateva avantaje destul de importante: Store in Romania, piata SH mai dezvoltata, unele jocuri exclusive (Driveclub, Uncharted 4,...), mai multi romani in multiplayer...

Ma supara cand vad ca unii oameni spun ca Xbox One e prost fara sa aduca argumente. Si consola Microsoft nu e slaba deloc: asa cum a spus MonkY e solid construita (racirea mult mai buna ca la variant trecuta, poate chiar mai buna decat la PS4, mult mai multe jocuri exclusive (Ryse, Forza 5, Horizon 2, Fable Legends, Sunset Overdrive, etc), are un gamepad mai ergonomic decat DS4 si mai rezistent ca baterie, accepta max. 16 Tb ca stocare externa si multe alte avantaje. Dar se pare ca Store nu vom avea in RO, din cauza Kinectului initial in pachet multi s-au ferit sa o cumpere deci install base mic in Ro -> putini gameri romani in multiplayer, piata Sh se ridica dar e mai slaba decat la PS4 si parerea generala despre consola mult mai proasta decat realitatea.

Poate spre finalul anului se mai schimba ceva, altfel gamerii de Xbox One sunt sortiti sa se joace cu strainii pe LIVE.
Cine a spus ca e prost? Am rugat sa posteze cei care au console next-gen, cei care pot aduce argumente, eu am stat, ”ascultat”, analizat si apoi chiar mi s-a parut simplu. Piata sh pt jocuri Xone e aproape inexistenta. Nu stiu de ce trebuie mereu sa vina cate un avocat ofuscat care sa apere o firma sau alta...Inchideti va rog topicul, nu isi mai are rostu'