Single post: Tigara electronica
-
Junior Member

Originally Posted by
maniac360
Adevarat, dar din cauza transportului din Olanda ti se merita numai daca cumperi cantitati mai mari. Si daca veni vorba de cantitati mai mari parca as prefera mai mult sa cumpar din China
BestEcig-Newest Mini E-cigarette|E-cigarette|wholesale e-liquid care au niste preturi de te miri cum de mai fac profit.
Mai mult ca sigur le voi cumpara la urmatoarea comanda. Vorbim oricum pe messenger.
Ok
LE: Am primit acum 5 min email de la Janty cum ca mi-au expediat alt set. Eu inca n-am apucat sa pun la posta partile efecte. Nu numai ca-s impresionat, dar cred ca o sa devin un fel de "fanboy"
Mi-ar placea sa fie pe Janty Ro optiunea de a cumpara atomizoare si baterii la jumatate de pret fara garantie si in felul acesta salvezi niste emailuri si drumuri la posta. Am vazut chestia asta pe ivapor.co.uk si mi-a placut ideea.
Nu e numai p ivapor. E si pe jantyshop.com. Sunt noile atomizatoare de la cei de la janty ( nu sunt noi de fapt, ci ideea de comercializare e noua ) TAWA - through away atomizer, atomizatoare fara ganatie la preturi speciale...
Mi se pare f tare si mie, dar parca tot mai mult le prefer pe cele cu garantie. Fie si mai scumpe...
Banuiesc ca o sa aduca si astia la noi...