Single post: Tigara electronica
-
Member
Sal 22ror si Bine v-am gasit
Ieri mi-am facut si eu cont (v-am gasit pe google acum cateva zile), am citit toate postarile cap coada si invers si am decis sa devin membru
De ce am citit totul si mi-a parut super interesant? (bineinteles, eT-ul cu nevoile si problemele sale) ceea ce m-a indemnat la cunostintele lui nea Googu
Povestea mea e cam asa:
Am tot auzit de eT, de la TV, de la prieteni, oleaca de pe net.... No ce-am zis Hai sa-mi i-au si eu, nu pt ca vreau sa renunt la fumat, ci sa scap de toate chimicalele din tigarile normale
Si ... am facut comanda de la primul site gasit pe Google ... 1 eT V2, adik super, cea care seamana cel mai mult cu o tigara normala si pt ca ii zicea, cea mai fiabila si mai bine vanduta tigara din lume
Bun, am comandat 1produs cu 2 baterii, 1 atomizator, 6cartuse si 5 pahete cartuse adik 25buc. (ca sa am pana haha... zic eu)
Rabdator, formatez bateriile, pana a doua zi apoi pregatesc o baterie cu tot ce trebuie, cand dau sa trag.... putin abur (hehe, ia te uita functioneaza zic), mai trag odata - nimic, mai odata - nimic, de 10 ori, de 100 - pana am ametit, nimic, numai lichid in gura
, schimb bateria ca se terminase, la fel, schimb cartusul, nimic, Uf da ce are, ma tot uit la ea, putin calduta, atomizarul tot ud, no hai sa vad ce zice google, ce bai ar avea, No asa v-am gasit, de-atunci am tot incercat fel de fel de metode si teste la atomizor, spalat cu apa, lasat in cola, lasat la soare etc (intre timp am comandat de pe uk, un alt set, tot super si 30ml elichid Johnson Creek - asta a fost luni), azi am primit email ca produsul e in romania.
No astea fiind, m-am enervat, am luat atomizorul, l-am pus intru-un ibric, am turnat apa demineralizata peste el, si l-am fiert, desios
, l-am fiert vreo 15 min, apoi l-am scos si l-am suflat de apa.... si repede la tigara, pun cartus nou, trag, Hopa iese abur...
mai trag odata, mai mult abur, Uau zic, si mergea super
Dar n-a durat prea mult ca era cam uscat cartusul, atunci am zis sa pun putina apa (demineralizata) - Hopa, merge iar... dar nu asa ok, mi-am dat repede seama ca apa nu se evapora, o trageam pe gura, pt asta ar nevoie de 100grade C, apoi, ce sa pun - eLichid n-am inca, m-am uitat pe net pe wikipedia ce contine eLichidul, propilen glicol, nocotina, arome bla, bla, bla, si alcool
Hopa zic alcool, i-a sa inmoi putin atomizorul in palinca de Arad, dinasta tare ca focu. Zis si facut, inmoi, bag in cartus..... No sa vedeti acu vapori de locomotiva, si aroma, si tarie si tot ce vreti
Am ametit tot ca atunci cand fumezi o tigara dupa o pauza de peste 24 ore, Banuiesc ca stiti senzatia. No ce sa zic... Nu m-am imbatat defel, nici o treaba, dar a functionat BETON si probabil voi mai incerca sa "spal" cartusele de lichid in acest fel
Asta pana imi vine coletul cu elichid la posta.
Happy Vape