Quote Originally Posted by tudyniuz View Post
Eu inteleg ce zici MonkY, sunt jocuri OK, dar vorba ta, nu se compara cu restul de pe console si PC incat sa le acord vreun rol prea important in gaming.
Cand o sa faca PlayStation-ul sau Xbox-ul aripi (in sensul ca n-o sa mai depinda de TV si de priza), o sa primeasca un touch-screen si o sa ma pot juca oriunde, orice... atunci mai vorbim - pana atunci comparam mere cu tractoare. Singura exceptie o mai face PlayStation Vita... insa depinzi prea mult de streaming (si de consola pornita acasa) - pentru ca in rest sta foarte prost la numarul de titluri.

Ideea este ca in timp ce consolele nu prea imi arata mare branza lately (majoritatea vorbesc de jocuri bune peste un an, doi), in tot acest timp tabletele si smartphone-urile avanseaza (si ca performante si ca software) si ies jocuri pe banda rulanta... din ce in ce mai bune (cine neaga asta, inseamna ca nu s-a mai uitat de mult pe AppStore).

Cel mai bun exemplu este jucaria de la nVidia (Tegra K1). A spalat pe jos cu Snapdragon 801 (ba chiar si cu 805)... in unele teste am vazut practic performanta dubla fata de un iPad Air. Si vine si Tegra M1... (vedem si ce raspuns vine de la Appe). Cum sa zic, in ritmul asta eu chiar sunt convins ca vom vedea din ce in ce mai multe jocuri bune si tari.

Nu mai vorbim de faptul ca deja mi se pare jenant ca un PS4 se chinuie sa afiseze in 1080p pe cand avem deja smartphone-uri cu rezolutie 2560x1440 and more. I know... i know... nu poti sa pui un Uncharted pe tableta sau smartphone. Not just yet! But stick to this thread, and mark my words (am mai avut noi discutii despre "smartphone-urile si tabletele nu pot fi considerate console")...

Anyway, let's get back to games! iOS games!