Quote Originally Posted by flavi_us View Post
Mie imi pare rau si de Portugalia, Ronaldo nu a fost tocmai in forma dar nici sprijin nu are ABSOLUT DELOC. Reminds me Giggs. Cat despre SUA, perfect de acord, trebuia sa plece acasa cu tot cu fotbalul lor de 2 bani.
Totusi, tin sa precizez ca am vazut mai mult de jumatate din meciurile lui Real sezonul asta iar acolo in niciun meci nu a stat si s-a plimbat pe teren. Si cand a avut mingea in meciurile de la mondial parca nu a vrut sa alerge. Poate oboseala, poate alte alea, dar s-a transformat in Messi si nu i-a iesit. Adica Messi nu a fost niciodata genul care sa alerge mult, dar cand primea mingea facea mereu ceva cu ea. Ce a facut Ronaldo folosind tactica lui Messi? A dat pase inapoi. Atat.

Eu nu ii neg calitatile si consider ca pentru felul in care a jucat anul asta la Real merita un balon de aur, a tras toata echipa dupa el doi ani de zile. Din pacate in finala UCL era accidentat/obosit si a jucat prost iar acum probabil la fel. Ori e varsta si e pe duca ori e bine ca pleaca acasa sa se mai odihneasca. Mondialul asta oricum pare sa fie a lui Neymar.

Si la golul de ieri statea plictisit in careu si parca a sutat la nervi si a avut noroc sa intre mingea in plasa.