Quote Originally Posted by solecon View Post
Eu nu stiu ce ti-a venit cu threadul asta, dar sper sa iti treaca. De 6 ani de zile, in threadul asta s-au postat POZE. Darkone, in primul post, a pus ca regula principala existenta POZELOR. Si threadul asta a rezistat 6 ani.
Vezi tu, unii mai si evolueaza in 6 ani. Dar, asa cum am spus... nu e nimeni obligat sa scrie extra detalii. Era doar o recomandare. Nu am sters niciodata nimic pentru ca avea doar o poza. Anyway, do as you want - eu doar vroiam sa fie lucrurile mai interesante. N-o sa inteleg niciodata cum de o poza cu un joc primeste mai multe thanks-uri decat un articol bine scris, unde s-a muncit in draci. Dar, asta este.
Quote Originally Posted by flavi_us View Post
Mie imi pare rau ca nu se mai permit aici niciun fel de alte comentarii... spre exemplu, cand mi-am luat PS3-ul si eram fresh pe forum, au fost commenturi gen "welcome to the club". Acum, astfel de commenturi sunt considerate offtopic... e pacat.
Eu am mai explicat moderatorilor ca nu trebuiesc sterse posturi pe CG decat in cazuri extreme (injurii grave, trolling, etc.) - le reamintesc din nou cu aceasta ocazie. Dar recunosc ca sunt cazuri in care se face atat de mult off-topic incat nu mai ramane nimic din threadul original (de obicei mut astfel de posturi acolo unde le este locul).