Single post: Tabletele si smartphone-urile pot fi considerate console?
-
\
In afara de grafica, eu nu vad evolutia jocurilor de pe tablete si smartfoane. In continuare 95% din jocuri sunt casual si prostioare, si au ca tinta nu gamerii, ci userii de rand care folosesc device-urile astea pentru mai multe lucruri, nu doar gaming. Nu si-a cumparat nimeni un PS Vita pentru a se uita la filme pe el, a vrut jocuri. Deci omu' e gamer. Asta e diferenta, chiar nu stiu cum dupa doi ani si vreo 10 pagini de comentarii nu ai inteles diferenta intre astea si o consola.
Sunt de acord ca poate vor fi inlocuite consolele si sunt de acord cu ce a zis darkie mai sus. E clar vorba de o evolutie, dar vorbim de lucruri diferite. Daca tu nu te jucai mai mult pe tableta decat pe consola, nu aveam topicul asta. Imi pare rau ca nu poti vedea treaba dintr-un punct de vedere mai obiectiv, excluzandu-te pe tine si uitandu-te chiar pe forum la topicuri gen GTA unde s-au scris 50 de pagini in ultima saptamana inainte de lansare. Acolo e interesul gamerilor, nu Angry Birds, Talking Tom, 2048 si QuizUp. Ca pe astea le joaca marea majoritate a posesorilor de tablete si smartfoane. Aici pe forum e o exceptie pentru ca e o comunitate formata din gameri, iar un gamer se joaca oriunde si orice. Doar e boala grea, nu?
Cel mai bine a zis-o Ovidiu prin topicul asta acum vreo doi ani. Te joci pe tableta in metrou si cand stai pe tron.