Quote Originally Posted by tudyniuz View Post
Habar n-am de ce te ataci de fiecare data si iei totul la modul personal.
Odata ce-mi spui ca nici n-ar exista discutia asta daca nu m-as juca eu mai mult pe tableta decat pe console, e clar ca mi se adreseaza mie personal, nu?
Nu te-a facut nimeni prost, e vorba de opinii diferite
Eh nu. Una e sa ai opinie diferita (pe care o accept), si alta e sa-mi spui mie ca nu inteleg ceva ce mi se repeta de 2 ani de zile. Era mai simplu daca-mi spuneai direct ca sunt prost si nu inteleg... dar ai preferat metoda mai pe ocolite.
Nici OEE nu e de acord, atunci gata, eu si OEE si altii care au mai postat pana acum spunand NU te-am atacat pe tine doar pentru ca nu avem aceleasi pareri?
Nici nu trebuie sa fie cineva de acord cu mine. Nu am nimic de castigat daca e considerat un device mobil la acelasi nivel cu o consola. Dar una este sa vii cu argumente serioase, si alta e sa-mi dai exemple gen Angry Birds. Care Angry Birds iti reamintesc (in caz ca ai uitat), ca se regaseste si pe toate consolele.
Evolutia nu a negat-o nimeni. Prima masina era numita un fel de bicicleta, doar in forma finala pe care o stim azi s-a numit masina. Asa va fi si gamingul de pe tablete, o sa ajunga la stadiul in care va avea propriul nume si dispozitivle de pe care vom juca vor avea o denumir proprie. Insa de doi ani pana acum nu s-a schimbat nimic, dispozitivele astea tot nu pot fi considerate console.
Poate pentru tine nu s-a schimbat nimic. Apple, Google, Amazon, nVidia, Razer si altii insa vad lucrurile diferit fata de tine, si vin cu suport pt. controllere, cu micro-console, cu gamepad-uri, cu device-uri care aduc mai aproape experienta de consola pe un device mobil... Unii chiar scot direct device-uri cu Android ce au gamepad incorporat (deci pot fi clar asemanate cu un PSV sau un 3DS - dar cu alte titluri si cu mai multe posibilitati de a rula si apps).
Nu vom ajunge insa nicinde la modul asta. Eu mi-am spus parerea si atat, nu te-am facut prost. Daca tu asta ai inteles, eu aleg sa ma retrag.
Quiting is an easy option...