Single post: Tabletele si smartphone-urile pot fi considerate console?
-
Admin
Pai eu tocmai exemplul asta cu gamingul il dadeam. Ca jocurile devin din ce in ce mai bune, avem suport de "butoane fizice" (o lunga perioada de timp multi s-au legat fix de chestia asta, ca nu se poate considera consola pt. ca nu suporta touchscreen-ul - acum au gasit alte motive), avem din ce in ce mai multe exclusivitati si developeri care se axeaza din ce in ce mai mult si pe mobile.
De aceea am si facut threadul cu jocuri bune de iOS... de aceea avem si thread cu controllere. Unii le desconsidera doar pt. ca poti juca prostioare gen Candy Crash... dar daca nu ma insel, cred ca exista cateva mii de joculete pt. console care sunt mult mai proaste decat Candy Crash.
Probabil ca pentru multi (precum tudyniuz), toate cele de mai jos nu pot fi considerate console, ci tablete sau accesorii pt. smartphones/tablets. Caz in care eu cred ca ar fi momentul ca si 3DS, PSV & Co. sa-si piarda numele de console, pt. ca fac fix acelasi lucru, cu marea diferenta ca acelasi joc pe Marketplace sau AppStore costa 0.99$ - 2.99$ in timp ce pe PlayStation Store costa 29$ - 49$.