Single post: Clubul Xbox One
-
12-07-2014 17:20 #3626 SP
Senior Member

Originally Posted by
MonkY
poate ar trebui sa spun la fiecare in parte sa sune la MS UK sa-i "linisteasca"?
Nu esti dator sa faci nimic si sa raspunzi nimic la nimeni, dar ar merge pus numarul ala de telefon in topicul cu ghid pentru Xbox One asa informativ, si dupa doar ii redirectionezi acolo
. Banuiesc ca 95% au Uk sau US ca nu sta nimeni in romania si isi face cont pe Suedia sau Franta...
Glumesc, faci cum vrei tu, eu doar am vrut sa explic ca exista alternativa, si ca nu pateste nimeni nimic, testat si confirmat.
Mie personal mi-a cam ajuns sa ma ascund 'cumparand puncte', sa aplic la tot felul de vize ca si cand n-as face parte din UE, sa vad mereu la visa requirements EU except RO, BG, sa am suportul oficial Sony in Bulgaria, si asa mai departe. Probabil ca sunt frustrari de genul asta adunate care m-au si influentat sa sun si sa insist cu cardul la Xbox, ca sa ma simt si eu mai... existent...
Probabil ca cel mai simplu e sa ma impac cu ideea ca pentru ei nu exist si nu voi exista niciodata si sa-mi vad de treaba. Cred ca nu mai poate MS de bataturi in talpa pentru comunitatea de gameri din Romania...
Banii mei sunt buni in schimb...