Quote Originally Posted by gl79lui View Post
si i l-am dat, si i.am zis ca poate sa il tina cateva zile sa se sature, de luni pana joi, cand doream sa mi.l inapoieze. Si nu degeaba am avut eu o ezitare prima data refuzandu.l, dar am zis ca hai, e copil curios si nerabdator sa incerce ceva ce nu avusese. Stabilisem cu el ca i-l las pe Bale pana joi seara. S.a logat a fost online l.am contactat de "N" ori si astazi si nimic. Sa inteleg ca e tzeapa nu?
Amice? M.ai ars pe mine, mai arzi vreo 2, ai mai ars poate si pe altii dar nu o sa iti mai mearga vrajeala prea mult, iti garantez lucrul asta.[COLOR="Silver"]
@gl79lui

Adolescentii care fac asemenea fapte repetate si nedemne pentru un om,ajung sa aiba un viitor sumbru si un caracter care lasa mult de dorit.Spre binele viitorului sau,sper ca el se va destepta in al doisprezecelea ceas si sa-ti inapoieze obiectul care iti apartine de drept.

Quote Originally Posted by asperas View Post
Voua vi sa intamplat ca adversarul cu care jucati sa va stapaneasca controllerul..?Am patit asta de 2 ori in aceasta saptamana iar in urma celei din urma mai precis seara trecuta am pierdut finala WC!Nu stiu cum fac astia treaba asta dar am mai patit-o si cu alta ocazie..ex:aseara controlerul era mort proaspat ingropat iar in cealalta patanie se tot preumbla prin tot meniul fara chip de ai putea face ceva.
@asperas
Pe ce consola s-a intamplat?Esti sigur ca nu umbla cineva langa tine la joc,de exemplu unul care iti facea farsa cu ajutorul unui alt controller ?Sau poate exista un dispozitiv care creeaza bruiaj,cum ar fi router-ul.Mi-e greu sa cred ca un sistem de operare al unei console poate fi crackuit .La PC mai intelegeam , dar la consola n-am citit nicaieri despre existenta unei asemenea situatii.