Quote Originally Posted by KYH View Post
mai sti cand EA spunea ca regreta ca nu a pus titanfall pe platformele PlayStation, incidentu ala
Ala nu a fost niciun incident (a fost incident pt. disperatii de "fani boys" PlayStation care numa aia vad si numa aia stiu). Urmatorul TITANFALL se va lansa si pt. PlayStation ca sa fie toata lumea fericita = problema rezolvata. Stai tu linistit ca nu sta EA (si cine dracu' se mai ocupa de TITANFALL) in cateva mii de vanzari. Au zis si ei aia asa ca sa se simta lumea bagata in seama aka "vai ce rau ne pare ca...".

*p.s.

Nu s-a lansat si pe PS? Ghinion. TITANFALL nu-i exclusiv XBOX ONE, este si pe PC (amu' ca-i varza pe PC asta-i partea a 2-a) iar PC are toata lumea deci scuza chiar nu exista (daca iti place/va place jocul atat de mult...il joci/jucati, nu cautati scuze) dar iti zic eu ce exista: exista disperati care joaca doar pe o singura platforma ca...atat-i duce capu si fac scandal aiurea ca jocul nu s-a lansat si pe platforma lor aka whining little bitches (vb. lu' Elpresador).

*p.s 2

Si sa va mai zic o treaba (asta merge mai mult catre PlayStation 4 fan boys): dada, stim cea mai buna de pe piata (foarte bine, whatever) dar voi chiar credeti ca daca platforma voastra e cea mai buna...toate jocurile se vor lansa pe ea? sau doar pe ea? haha, buna asta. Cati ani/neuroni aveti? 2?

Oameni buni...suntem in 2014, lighten up sau grow up (cum doriti).