Striker09 cateodata orice ai face tot le merge faza..mie mi se intampla sa se dea penalty impotriva mea, eu sarind la cap... Sau portarul sa iasa aiurea fara sa apas eu pe nimic si sa fie prins la cativa metri de poarta => easy goal.

E un exploit nesimtit, iar problema e cu terminatii care il folosesc, in dezavantajul celor care au bunul simt sa joace corect. E ca si cum mi-ai spune ca in Romania problema nu sunt politicienii corupti si toti smecherasii de 2 bani care fura, ci problema e a fiecarui om corect, ca nu fura si el......

---

Si ca sa incerc sa ajut omul sa-si rezolve "problema"...
Sopi, incearca sa alergi dupa omul lor folosind radarul, in timp ce tii teammate pressing apasat. Si ei urmaresc tot radarul, si n-o sa observe ca de fapt AI-ul tau vine spre ei.. si cum de obicei mingea e la fundasul lor in momentul ala, mi s-a intamplat de cateva ori sa recuperez si sa raman singur cu portarul, alea da goluri satisfacatoare.....

Mi s-a intamplat o data sa fac 1-0, sa incerce kick off exploit => 2-0... sa incerce iar exploit => 3-0 => rage quit. That was fun..