Dacă nu a fost folosit codul de acces online și dc discul e în stare perfecta de funcționare ar fi o problema doar pt colecționarii care vor să-l tina sigilat sau pentru samsari. Intr-adevar ar fi trebuit sa menționeze ca sunt desigilate dar la 40 de lei, aia e...

---------- Post added 07-08-2014 at 11:08 ----------

Nu cred ca cel de la Mkt sau sales care a gândit reducerile de preț avea biroul în depozit sa verifice jocurile... Cred ca avea un soft de stocuri și probabil astea erau de vreun an și nu le lua nimeni și urmează sa se lanseze sequel-uri. De vina probabil sunt figuranții de la depozit. Pana una alta cei care ati avut probleme i-ați contactat direct pe cei de la PCgarage sau va plângeți doar aici?! Nu lucrez la ei și nu am nici un prieten care lucrează la ei asa ca nu dați cu roșii doar ca am o opinie diferita. Într-adevăr (dc știau ca sunt desigilate) ar fi trebuit sa menționeze, dar nici cu atitudinea asta de cumpărător premium nu sunt de acord. Îl iei la preț de dumping și vrei sa fie Lamborghini. Mai bine nu mai avem reduceri și sa vedem cati mai cumpără atunci.
Pentru restul... Suntem cetățeni europeni, cu drepturi și ocul ne sta la dispoziție. Dar repet, cred ca v-ați plâns doar aici și nu direct la PC...