Quote Originally Posted by solecon View Post
YES! De cand s-a plans userul b615dub, asteptam sa zica cineva asta. Bine, eu preferam "Vrei si bun si ieftin, ma?!*scuipa seminte*", dar merge si asa. GG, guys! Desigur ca poate sa returneze produsul si chiar nu e o problema atat de mare, in afara ideii de dezgust, dar este extraordinar ca inca avem o mentalitate de mancatori de seminte. Pana la urma, noi sa fim sanatosi!
Mai usor cu jignirile @solecon. Nu ma cunosti, asa ca abtine-te. Daca asa vorbesc cunoscutii tai, mancand seminte, e partea a2a.
Problema este ca toti se plang aici si nu pun mana pe telefon sa sune la PC Garage sau OPC. Macar sa completeze formularul de feedback care il primesc dupa fiecare comanda. Eu recunosc ca n-am avut probleme cu ce am luat de la ei. Probabil au niste probleme la depozit. Nu cred ca le face cinste sa zica pe site "nou" si sa-l primiti desigilat.

@madskills: Ai sunat si la ei sa incerci sa rezolvi problema sau sa-l returnezi daca nu-ti convine? Ce interes crezi ca ar avea un magazin ONLINE sa dea tepe la clienti? Mai ales ca lucreaza in online si deficitul de imagine in timp poate fi catastrofal. Acuzatia de comunism ma face sa rad avand in vedere ultima ta fraza ).

Repet nu am tangente cu nici un magazin online, doar din perspectiva de client.

Eu zic sa puneti mana pe telefon si sa incercati sa rezolvati problema. Pt. ca mie imi miroase ca toata lumea se plange pe aici ca sa-i descurajeze pe altii sa mai cumpere de la "promotii", dar ei defapt sunt multumiti (chiar dc e desigilat), nu contacteaza magazinul dar sunt cu "refresh-ul" din minut in minut pe thread-ul de "jocuri cu preturi bune".

My 2 cents,

L.