Quote Originally Posted by C3zar View Post
Din cauza asta nu merita sa te cumperi o consola de la inceput. Asteptati 2-3 ani ca nu dispar din magazin. Se strang jocuri bune si destule pana atunci, scad la pret alea mai vechi, apar imbunatatiri in softwareul consolei, etc.
Dude, lasa psihologia cumparatorului avid de tehnologie altora! Daca eu vreau "acum" acea consola si imi permit in acel moment o voi cumpara chiar si pentru 1 joc sau 2 (gen Forza 5 si Ryse). Nu imi plac sfaturile altora care vor spre binele meu sa ma convinga ca "Ps4 e mai bun / Xbox 360 are librarie de jocuri mai vasta, etc). Fiecare face ce vrea, daca vrea sa fie early adopter e treaba lui. Nu putem spune ca 5.000.000 de posesori de Xbox One si peste 7.000.000 de posesori de PS4 sunt prosti, numerele acelea nu favorizeaza acea expresie. La fel cum nu putem numi prosti pe cei care isi cumpara TV-uri 4K (care acum se gasesc de la 4.000 de lei) ca sunt prosti ca nu au ce vedea pe ele.

Spre exemplu eu cand am cumparat saptamana asta Xbox One-ul am gasit suficiente jocuri de jucat pe el: 2 primite cu consola (Kinect Rivals si Forza 5) inca 6-7 de la Games with gold (Guacamelee, Halo SA, Max, Crimson Dragon si inca unul...) si prin EA Access cu 4 lire am luat BF4+FIFA 14 + NHL14 + Peggle 2. In total peste 11 jocuri noi pe care nu am timp sa le joc. Iar in septembrie se vor inmultii cu siguranta.