Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: LG vine cu primul 4K OLED TV
-
Admin
What AlanPoe said! Dar la mine nu de ceilalti ma doare asa tare... cat de faptul ca eu sunt un om maniac dupa "perfectiune". Ori daca tu-mi iei o linie dreapta si mi-o afisezi pe un plan concav... s-a terminat. Imi iei ceva ce ar trebui sa fie un cerc perfect si vad marginile "indoite"... s-a rupt filmul. Desi unghiul de curbura la prima vedere pare a fi destul de mic... pe mine m-a enervat la culme ce-am vazut. Recunosc, ca era pe un 80" si ma uitam de la maxim 2m... poate pe un 65" n-o fi atat de rau. Oricum, no curved screen for me.
---------- Post added 25-08-2014 at 23:56 ----------

Originally Posted by
tudyniuz
Adevarat, dar asta se intampla din cauza felului in care sunt redate culorile la extremitati. Odata cu aparitia OLED ar trebui ca situatia sa se imbunatateasca.
Din ce spun mai multi care si-au achizitionat deja... intr-adevar OLED-ul are unghiurile de vizualizare mult imbunatatite... insa "perspectiva" data de curbat tot ramane. La aceea nu ai ce face, pur si simplu. You either like it or hate it.