Guys, urmeaza sa-mi iau si eu in urmatoarele saptamani o jucarie d-asta si am cateva intrebari.

Editia fara kinect este cumva o revizie mai noua si n-ar mai exista risc de unitate blu ray defecta sau alte probleme cu alimentatoare sau ce tot mai aveau ei ? Sau este exact aceiasi revizie, doar ca au scos kinect-ul din pachet ?

La X360 aveam in pachet 3 coduri de cate 1 luna de xbox live. Mai exista asa ceva si aici ? Nu de alta, dar odata cumparat, abia dupa inca o luna (cred) o sa-mi pot lua live pt 1 an si as vrea sa am ce sa fac luna aia.

As vrea sa-mi fac un user nou, special pentru Xbox One. Cum e mai ok ? Pe UK sau pe US ? Punctele Xbox Live stiu ca nu au treaba cu regiunile, dar ce setari trebuie sa fac la calc/router/xbox pentru a putea folosi cam tot ce pot din consola ? (eventual link catre site-uri externe sau ceva postat pe aici si nu am vazut eu).

Consola o voi lua de la Altex (card de credit cu rate fara dobanda) intrucat am vazut ca au cam cel mai bun pret din magazinele partenere, dar ma oftic ca nu au si ei vreun bundle cu un joc, eventual si ceva interesant
Ar fi cazu sa mai astept sa iasa ceva ? Daca iese, o sa se mareasca si pretul consolei la bundle ? Sau jocul ala chiar este "free", adica inclus in consola ?

Stiu, intrebari cam idioate, dar prefer sa aflu cam tot ce pot inainte sa ma trezesc cu ea acasa si sa vad ca nu ma descurc cu nimic.