Single post: Ce ne jucam: Septembrie 2014

  1. #1 SP
    Senior Member paunstefan's Avatar

    Ce ne jucam: Septembrie 2014

    Hello again! A trecut foarte repede vara, nici nu mi-am dat seama ca a venit Septembrie si ca a inceput din nou sezonul jocurilor. Pe parcursul verii cele mai apreciate jocuri au fost, asa cum ne asteptam, doua remake-uri, The Last of Us Remastered, care aduce pe PS4 mult apreciatul joc lansat anul trecut si Metro Redux care a adus pe consolele next-gen, dar si pe PC, versiuni imbunatatite ale jocurilor din seria Metro. Dar sa vedem ce ne aduce mult asteptata luna Septembrie:

    Destiny - 9 septembrie (PS3, PS4, X360, XO)
    Mult asteptatul Destiny, unul dintre cele mai anticipate jocuri ale ultimilor ani, soseste la inceputul lunii septembrie. Destiny este un FPS cu elemente de MMORPG, produs de studio-ul Bungie. Jocul ne prezinta un viitor indepartat, in care omenirea este amenintata de o forta extraterestra, si este datoria ta si a altor Gardieni sa aperi ultimul loc sigur al omenirii. Majoritatea probabil ati jucat versiunea Beta si asteptati cu nerabdare lansarea jocului.


    Forza Horizon 2 - 30 septembrie (X360, XO)
    Forza Horizon 2, este urmatorul joc din seria Forza si continuarea jocului open-world Forza Horizon din 2012. De data aceasta vom vizita sudul Europei, o lume de joc de 3 ori mai mare decat cea din primul joc, iar pentru prima data in serie avem parte de un sistem de vreme. Jocul va contine peste 200 de masini, de la supercars, cum ar fi Lamborghini Huracan, pana la camioane.


    Middle-earth: Shadow of Mordor - 30 septembrie (PS3, PS4, X360, XO, PC)
    Middle-earth: Shadow of Mordor, produs de Monolith Productions, este un joc open-world, cu elemente de RPG, care ne prezinta universul Lord of the Rings. Jocul imprumuta elemente din jocuri ca Assassin's Creed, avand un sistem de free-running, stealth si posibilitatea de a assasina liderii inamicilor. Intamplarile din joc au loc intre povestea din The Hobbit si primul Lord of the Rings.


    Sherlock Holmes: Crimes & Punishments - 30 septembrie (PS3, PS4, X360, XO, PC)
    Al treilea joc important care se lanseaza pe 30 septembrie este urmatorul joc din seria de jocuri adventure, Sherlock Holmes, produs, ca si pana acum, de Frogwares. Povestea este inspirata de cartile lui Arthur Conan Doyle, romanul Crima si pedeapsa de Dostoyevsky, dar si serialul Sherlock. Jocul promite multe, sa speram ca de data aceasta o sa primim un joc bun.


    Alte jocuri lansate in septembrie:
    NHL 15 - 9 septembrie (PS3, PS4, X360, XO)
    Slender: The Arrival - 23 septembrie (PSN, XBLA)
    FIFA 15 - 23 septembrie (PS3, PS4, X360, XO, PC, Wii)
    Hyrule Heroes - 26 septembrie (WiiU)
    Attached Images Attached Images 1.jpg me.jpg horizon.jpg crimespunishments-09.jpg