Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Nintendo improspateaza gama 3DS
-
Admin

Originally Posted by
pitagora
Pai rezoluția e aceeași?? Pai si la ce au mai anunțat improved graphics, daca e praf display-ul?
Din cate am inteles eu, GPU-ul ramane acelasi... doar CPU-ul e mai puternic. Rezolutia ramane aceeasi, chiar daca ecranul mai nou are unghiuri mai bune de vizualizare si brightness mai mare. Asta este, se pare ca multora le place rezolutia aceea slaba...
Also, contrar asteptarilor (si a petitiilor pentru a se renunta la asa ceva), se pare ca noile 3DS-uri vor fi tot region locked. Sorry: New Nintendo 3DS Will Be Region-Locked - GameSpot.
Mie unul mi se pare ca Nintendo isi canibalizeaza propriile produse. Macar daca lansa ceva complet nou, cu rezolutie mai mare, cpu/gpu mai puternic, mai mult RAM... asa, pentru multi e haos.