la jocuri nu neg, depinde de cumparatori si de cat timp va sta cu ele pana sa le vanda, de care e cererea in momentul asta pentru asemenea titluri. cum ziceam am vazut preturi la cateva din jocurile alea pe okazii, OLX, tocmai, chiar si aici pe forum, care se intind de la 20 la 90 de ron (asta pentru acelasi joc, aceeasi editie, second hand).

iar daca i s-au oferit 600 de RON pe consola fara jocuri dar cu accesorii, mi se pare (exact cum ai spus si tu) ca ar prinde un pret foarte bun. iar daca si-ar vinde jocurile cu 300 de RON (ceea ce cred ca se va intampla) va ajunge la 900 de RON cat am sugerat eu initial sa ceara.

in fine, vanzatorul poate cere si 1200 de RON pe un pachet ca asta, dar asta nu inseamna ca va si obtine atat in final.

eu unul in ultimul an de zile am vandut si cumparat trei console ps3 si un ps4, plus nenumarate jocuri si accesorii. deci am tot testat piata, ce-i drept mai mult din postura de cumparator.

@forsakenbv

crezi ca e ok sa-i spui unui om care ti-a raspuns sincer, ca "vrea sa para interesant", atunci cand tu insuti cu un post deasupra spuneai:

"up...spuneti-mi si mie un pret acolo...eu sunt paralel"?